Általános szerződési feltételek 2017-12-18T15:59:28+00:00

Általános szerződési feltételek

A varrdmegmagad.com oldalakon szereplő minden tartalmat a Cate Rose Design mint Egyesült Királyságbeli vállalkozás (mint Szolgáltató) szolgáltatja, és azok a szellemi tulajdonát képezik. A szöveges és képi tartalmak bármiféle formában történő felhasználása, vagy továbbadása jogi lépéseket von maga után.

A Felhasználóknak lehetőségük van ingyenesen és fizetősen elérhető tartalmakat/szolgáltatásokat is igénybe venni, de a Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy megválogassa az ügyfeleit, és ennek értemében indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, amiről a Felhasználót elektronikus formában értesíti, és az esetlegesen már kifizetett, de nem teljesített szolgáltatás ellenértékét haladéktalanul visszafizeti.

A varrdmegmagad.com/kreaciok oldalon lehetőség van online tanfolyamok vásárlására, amelyeket a varrdmegmagad.com/tanfolyam oldal zárt rendszerében lehet igénybe venni.

A megrendelés elküldése fizetési kötelezettséggel jár. Fizetésre kizárólag a PayPalon keresztül van lehetőség.

Vásárlás során lehetőség van kuponok felhasználására, amelyekhez bizonyos promóciók keretében lehet hozzájutni. Ezek lehetnek többek között vásárláshoz kötődő akciók, nyereményjátékok, meglepetés ajándékok. A promóciók során szerzett kuponok felhasználásának feltétele, hogy az adott email cím szerepeljen az adatbázisban.

A kuponok felhasználási ideje általában 1 év a kupon megszerzésétől számítva. Ha ettől eltérő a felhasználhatósági idő, akkor az külön fel van tüntetve a leírásban.

A kuponok legtöbbször személyre szólóak, vagyis felhasználásuk csak azzal az email címmel lehetséges, amelyekre szólnak.

A megrendelés elküldése egyúttal beleegyezést jelent az email cím tárolásába, ami csak a tanfolyamokkal és esetenként az oldallal kapcsolatos kommunikáció céljából kerül felhasználásra.

Az ingyenes tanfolyamokhoz a hozzáférés addig szól, amíg a résztvevő le nem iratkozik az értesítő listáról.

A fizetős tanfolyamokhoz a hozzáférés soha nem szűnik meg.

 

Loading...