Szia, üdvözöllek az oldalamon!

Én Rózsahegyi Kata vagyok, és a szenvedélyem a varrás.

Még a középiskolában tanultam meg varrni, és azóta nézek úgy minden ruhára, vagy textilből készült termékre, hogy abból én milyen ötletet tudnék később valamihez felhasználni.

Sok mindent varrtam már, az ágyneműtől a télikabáton át a menyasszonyi ruháig.

Kismamaként szinte a teljes ruhatáramat magam készítettem, majd folytattam a babaruhákkal, babaszoba kiegészítőkkel, játékokkal.

Sokszor készítek ajándékba, vagy csak magunknak különböző hasznos, vagy csak szép lakberendezési tárgyat, lakástextilt is.

Az évek során nagyon sokszor hallottam másoktól, hogy nekem könnyű, mert én tudok varrni és hogy ők is mennyire szeretnének megtanulni, de nem elég ügyesek. Én viszont azt gondolom, hogy egyáltalán nem szükséges ügyesnek, vagy tehetségesnek lenni ahhoz, hogy valaki megtanuljon varrni! A különböző technikákat, mesterfogásokat meg lehet tanulni, és be lehet gyakorolni, viszont ez egy hosszabb folyamat, és fontos, hogy legyen melletted valaki, aki segít, ha megakadsz.

Azért hoztam létre ezt a weboldalt, hogy megmutassam, hogy ha akarsz, Te is meg tudsz varrni bármit, és hogy segíthessek, ha elakadsz.

Szeretném, ha Te is átéreznéd, hogy milyen felemelő érzés, amikor a saját készítésű holmidat valaki megdicséri, vagy irigykedve nézi, hogy milyen ügyes vagy!